Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
287
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(3^-7*7^-3)/(2^5*7^4):(3^-9*7^-7)/(2^5)=(cancel(3^-7)*cancel(7^-3))/(cancel(2^5)*7^4)*(cancel(2^5))/(3^cancel(-9)*7^cancel(-7))=(3^2*7^4)/7^4=3^2=color(red)(9)`
0