Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
558
Alakítsa szorzattá:
a. x2+3x+2
b. x2-16
c. x2+4x-5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`x^2+3x+2=color(red)((x+2)*(x+1))`



b.)
`x^2-16=color(red)((x-4)*(x+4))`



c.)
`x^2+4x-5=color(red)((x+5)*(x-1))`
0