Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
475
Ha egy autó 72 km/h sebességgel halad és 4 m/s^2 lassulással tud fékezni, akkor mekkora a féktávolsága?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`72 \ (km)/h=20 \ m/s`

`s=(Deltav^2)/(2a)=(0 \ m/s-(20 \ m/s)^2)/(2*(-4)m/s)=color(red)(50 \ m)`
1