Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
416
Számítsuk ki, mekkora sebességet ér el egy kerékpáros, ha álló helyzetből
indul el és egyenletesen gyorsítva 4 másodperc alatt 32 métert tesz meg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=sqrt((4*s^2)/t^2)=sqrt((4*32^2)/4^2)=color(red)(16 \ m/s)`
1