Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
484
Állapítsuk meg egy 12 méter magasságból leejtett kis test sebességét, amikor a földre ér!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=sqrt(2*g*h)=sqrt(2*9,817 \ m/s^2*12 \ m)=color(red)(15,35 \ m/s)`
1