Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika teljesítmény

Főoldal » Középiskola » Fizika
470
Egy hagyományos villanykörte teljesítménye 25 W. Mennyi hő keletkezik egy nap folyamán a körtében?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`H=P*t=25 \ W*(60^2*24) \ s=color(red)(2,16 \ MJ)`



A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom valamint a linken található kérdére adott választ is akkor előrhetővé teszem a megoldást. Előre is köszönöm :) A link: https://ehazi.hu/q/130693
Módosítva: 2 éve
0