Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. itt elakadtam, valaki tudna nekem segíteni?

Főoldal » Középiskola » Kémia
405
innen hogyan tovább? hétfőn írunk belőle, és nem nagyon értem a “legkisebb közös többszörös” elvét. ha az megvan, rendezni már tudom.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

A felvett elektronok és a leadott elektronok száma kell megegyezzen a reakcióknál, ezért: a×1=b×2 írható fel, ami a legkisebb együtthatókkal a=2 és b=1 esetére lesz igaz! :)

Innen már jeleztem hova kell beírni és úgy rendezni az egyenletet!

Üdv.: Ármós Csabi Debrecenből (48 éves, kémiás-matekos korrepetáló)
0