Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
37.)
I. Diákok hangját 620*25%=155 fő
II. Iskolaélet 620*40%=248 fő
III. Miénk a suli 620*45%=279 fő
I. és II. 620*10%=62 fő
I. és III. 620*20%=124 fő
II. és III. 620*25%=155 fő
I. és II. és III. 620*5%=31 fő ez egyben az a) kérdésre a válasz.
b) Mellékeltem ábrát
c) Az ábráról olvassuk le az összes olvasó számát: 93+31+31+31+124+62=372
Ezt a számot kell elosztani 620-szal ⇒ `372/620*100=60%` Az iskola tanulóinak 60%-a olvasott legalább egy kiadványt.
1