Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9. Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
853
Adott két halmaz:
A = {egyjegyű prímszámok}
B = { 15-nél kisebb páratlan természetes számok}
Sorolja fel az alábbi halmazok elemeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`A={2; 3; 5; 7}`
`B={1; 3; 5; 7; 9; 11; 13}`
Bár szerintem ez neked is simán ment volna.
0