Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8. Osztályos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
331
Kérlek segítsen valaki . Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
10.)
`W=F*h=2.400 \ N*10 \ M=color(red)(24 \ kJ)`



11.)
- szálkacsipesz: `color(red)("kétoldalú emelő")`

- harapófogó: `color(red)("kétoldalú emelő")`

- tojásszeletelő: `color(red)("kétoldalú emelő")`

- krumplinyomó: `color(red)("kétoldalú emelő")`

- ásó: `color(red)("egyoldalú emelő")`

- talicska: `color(red)("egyoldalú emelő")`
0