Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
569
Segítséget szeretnék a 10 feladattól van szó csatoltam képet.Kõszõnõm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Pirosnál: 463 (- 257) = 206
Zöldnél: 237 (+ 257) = 494

Vagyis amennyit felül kivonsz, annyit kell lent hozzáadni, illetve fordítva is, hogy amennyit felül hozzáadsz annyit vonsz ki alul.

Pirosnál: 206 (- 51) = 155
Zöldnél: 494 (+ 51) = 545

Pirosnál: 155 (+ 244) = 399
Zöldnél: 545 (- 244) = 301

Pirosnál: 399 (+ 173) = 572
Zöldnél: 301 (- 173) = 128

Pirosnál: 572 (- 113) = 459
Zöldnél: 128 (+ 113) = 241

Pirosnál: 459 (+ 179) = 638
Zöldnél: 241 (- 179) = 62

A végére pontosan nem tudom mit szeretne a feladat, de ha a szabályt, akkor:
Piros kör = Zöld különbség * (-1)
Zöld kör = Piros különbség * (-1)
0

Szia! Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de az a szabály, hogy "piros kör" = 700 - "zöld kör" és "zöld kör" = 700 - "piros kör"
0