Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. Tudnátok segíteni? ❤️ SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
420
Menyivel változik 2 kg víz belső energiája miközben 50°C kal növeljük a hőmérsékletét?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`E=m*c*DeltaT=2 \ kg*4.186 \ J/(kg*°C)*50 \ °C=color(red)(418,6 \ kJ)`
0