Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 5 osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, mellékletbe raktam! Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
`3452`-kivonandó=`829` ⇒ kivonandó=`2623` különbség=`829`
b)
`10283`-`395`=különbség ⇒ különbség=`9888`
c)
`83009`+tag=`132587` ⇒ tag=`49578`
d)
`38952`-kivonandó=`5642` ⇒ kivonandó=`33310` különbség=`5642`
e)
`42863`-kivonandó=`8975` ⇒ kivonandó=`33888`
f)
kisebbítendő=`4`*kivonandó ⇒ kivonandó=`520` ⇒ kisebbítendő=`4*520=2080`
`2080`-`520`=`1560`

1. `44076+14102=58178`
2. `13036+39436=52472`
3. `83555+26574=110129`
4. `36002+99694=135696`
5. `30894+45441=76335`
6. `29695+66699=96394`
7. `19017+99317=118334`
8. `70758+17528=88286`
1