Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a Matematika Házimban? SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
B/C=[-4; 6]
(AuB)nC=[8; -2; 9]

1. AnB
2.B/(Auc)
3.AnBnC
4. u/(AuBuC)
5. (AuB)/c

Csatoltam képet is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.A∩B={-2}
2.B/(A∪C)={0;5;8;12;13}
3.A∩B∩C={-2}
4.U/(A∪B∪C)={-4;0;5;6;8;9;12;13;17}
5.(A∪B)/C={-4;5;6;13}
0