Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni a Matek házim-ban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Határozzuk meg az A és B halmazokat, ha tudjuk, hogy:

a,
AuB=[5; 6; 7; 8; 9; 10]

A/B=[8; 9; 10] és

AnB=[5].

b,

AuB=[5; 6; 7; 8; 9; 10]

B/A=[5; 6; 8; 9; 10] és

AnB=0!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) A=5,8,9,10
B=5,6,7

b)A=7
B=5,6,8 9,10
0