Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8. Osztályos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
450
Sziasztok ! Ebben kérném a segítségeteket! Ha lehet kis magyarázattal ! Köszönöm szépen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Minél nagyobb a szám amit a k-nál látsz, annál kisebb erő kell, hogy elérjünk egy adott forgatónyomatékot.

1. k2 = 4 m
2. F2 = 20 N
3. k2 = 0,5 m
4. F1 = 7,5 N
5. k1 = 12 m
0