Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Egy egyenlő oldalú háromszög magassága 6cm hosszú.
Számítsd ki az oldalainak a hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=m/(sqrt3/2)=6/(sqrt3/2)=color(red)(6,93 \ cm)`




A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem számodara. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0