Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
493
Egy egyenlő oldalú háromszög oldalai 10cm hosszúak.
Mekkora a magassága?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=10` `cm`

`color(blue)(m=a/2sqrt(3))`

`m=10/2sqrt(3)=5sqrt(3)` `cm`
0