Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a_3=5*a_2-2*a_1=5*2-2*1=color(red)(8)`


`a_4=5*a_3-2*a_2=5*8-2*2=color(red)(36)`


`a_5=5*a_4-2*a_3=5*36-2*8=color(red)(164)`
1