Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a_5=(n^2-3)/(n-3)=(5^2-3)/(5-3)=color(red)(11)`



`a_20=(n^2-3)/(n-3)=(20^2-3)/(20-3)=color(red)(397/17)`
1