Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
464
Ismert, hogy bármely természetes szám felirható a 2 különböző hatványainak összegeként.
Írd fel a 18,25 és 47 számot így
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
18 = 2^4 + 2^1
25 = 2^4 + 2^3 + 2^0
47 = 2^5 + 2^3 + 2^2 + 2^0
0