Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ki tudja erre a 10-es fizika feladatot megoldani?

Főoldal » Középiskola » Fizika
484
Mekkora távolságra van egymástól az a két pontszerű test,amelynek töltése
Q1=2x10 a minusz 6-on
Q2=3x10 a minusz 8-on
Fc=60N nagyságűerővel taszítják egymást?
k=9x10 a kilencediken Nnégyzetméter osztvacnégyzettel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`r=sqrt((Q_1*Q_2)/(F*k))=sqrt((2*10^-6 \ C*3*10^-8 \ C)/(60 \ N*9*10^9(Nm^2)/C^2))=color(red)(3,3dot3*10^-13 \ m)`
0