Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Közönséges törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Sziasztook!
Matekból kaptunk egy feladatot, amiben közönséges tört alakban kell felírni a számokat.
-8,8
3,3
0,16
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
-8,8=-88/10 ezt lehet egyszerűsíteni 44/5
3,3=33/10
0,16=16/100 ezt is egyszerűsítjük 4/25
0