Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`AD^2=CD^2+AC^2`

`AD=sqrt(8^2+11^2)≈13.6` `m`

`BC^2=AB^2+AC^2`

`BC=sqrt(36^2+11^2)≈37.6` `m`


`K=AB+BC+CD+AD`

`K=36+37.6+8+13.6=95.2` `m`

`T=(AB+CD)/2*AC`

`T=(36+8)/2*11=242` `m^2`
Módosítva: 2 éve
1