Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
453
A 11.es feladat-ban,kérem szépen egy kis magyarázatot tud valaki írni? ♡
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek,törtek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha jól látom összesen volt `20` darab, ebből elfogyott `12` és maradt `8`.

`a)`

`12/20=3/5`

`b)`

`(12/4)/20=3/20`

`c)`

`8/20=2/5`

Szólj, ha nem érthető!
Módosítva: 2 éve
0