Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyetemi matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
443
Egyenletet kell megoldó képletben behelyettesíteni. Köszi ha segítesz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Ehhez csak simán a másodfokú egyenlet megoldóképlete kell. Keresd vissza, érettségin volt:)
0

Kérlek legközelebb rakd a megfelelő iskolai szinthez mert ez 10. osztály kb.

`x_(1,2) = (-b+-sqrt(b^2-4ac))/(2a)=(5+-sqrt((-5)^2-4*1*(-1)))/(2)=color(red)({(x_1=(5-sqrt29)/2) , (x_2 =(5+sqrt29)/2):})`
0