Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 9. Osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
Mi öt hatodnak a- három ötöde?
- háromnegyede
- négyharmada
-héttizenötöde
-tizenegyharmincada
-másfélszerese
Megoldasokon kívül magyarazast is elfogadok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(5/6)/(3/5)=5/6:3/5=5/6*5/3=color(red)(25/18)`


`(5/6)/(3/4)=5/6:3/4=5/6*4/3=20/18=color(red)(10/9)`


`(5/6)/(4/3)=5/6:4/3=5/6*3/4=15/24=color(red)(5/8)`


`(5/6)/(7/15)=5/6:7/15=5/6*15/7=75/42=color(red)(25/14)`


`(5/6)/(11/30)=5/6:11/30=5/6*30/11=150/66=color(red)(25/11)`


`5/6*1,5=5/6*3/2=15/12=color(red)(5/4)`
0