Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Romeo és Julia fogalmazás

76
Júlia nevében kell írni egy fogalmazást, hogyha én lettem volna Júlia mit cselekedtem volna másképp
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

1
itt van egy fogalmazás. Ha szeretnéd írd át.
Júlia nevében írok, és elgondolkodom azon, hogy mit csinálnék másképp az életemben, ha én lennék ő. Mindenki más és egyedi, és néha érdekes átgondolni, hogy milyen irányban változtatnánk, ha mások lennénk.

Először is, ha én lettem volna Júlia, valószínűleg több időt szánnék a családomra és a barátaimra. Júlia mindig is kiemelten fontosnak tartotta az emberi kapcsolatokat az életében, és én is így tennék. Próbálnék többet beszélgetni velük, meghallgatni őket, és kifejezni az érzelmeimet irántuk. Ez segítene abban, hogy mélyebb és erősebb kapcsolatokat építsek ki azokkal, akiket szeretek.

Az iskolában is más hozzáállással lépnék fel. Próbálnék figyelmesebben részt venni az órákon, és komolyabban venném az iskolai feladatokat. Júlia mindig is erős tanuló volt, és az ő példáját követve igyekeznék jobb eredményeket elérni az iskolai teljesítményem terén. Az erőfeszítés és a kitartás segítene abban, hogy még többet tanuljak és fejlődjek.

Hobbik terén is nyitottabb lennék az újdonságokra. Júlia mindig is szerette a művészetet, például a rajzolást és a festést, és most talán megpróbálnék új dolgokat is. Kipróbálnék olyan tevékenységeket, amiket eddig nem mertem, például zenélés vagy sport. Új élményeket szereznék, és talán új szenvedélyeket fedeznék fel.

Végső soron, ha én lennék Júlia, az emberekre, az iskolai teljesítményre és a hobbi tevékenységekre való másfajta odafigyelésem segítene abban, hogy jobban megismerjem magam és jobban élvezzem az életet. Az emberek mindig változnak és fejlődnek, és ez a változás hozzájárul ahhoz, hogy gazdagabb és értékesebb legyen az életünk.
0