Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Műveletek halmazokkal

Főoldal » Általános iskola » Matematika
317
Sziasztok!
Matekból kaptunk egy feladatot, amit nem teljesen értek. Valaki esetleg eltudná magyarázni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(142+165)-220-10=color(red)(97 \ db)` Ennyien voltak mind a két előadáson.

Csak mozi:`165 - 97=color(red)(68)`

Csak színház: `142-97=color(red)(45)`

1