Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
310
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
`(7-x)(2x+9)=(2x-5)^2+13`

`14x+63-2x^2-9x=4x^2-20x+25+13`

`6x^2-25x-25`

Megoldóképlet

`x_1=5`
`x_2=-5/6`

`M={-5/6, 5}`
0