Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vegyél fel egy 10cm hosszúságú AB szakaszt! Szerkeszd meg az AB szakasz azon P pontját, amelyre igaz, hogy AP : PB=1:2!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Sok sikert
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Nem tudom miért spammeled a feladatokat, de legalább olyan feladatok megoldását kérnéd, amik tényleg nehézséget jelentenek. Most nézz rá erre a feladatra....
Ránézel és egyértelmű, hogy AP=1/3AB és BP=2/3AB
Tényleg ne szórakozz, kérlek!
0