Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ismétlés

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{(2x+y=630,),(6x+4y=2.180,):}=>{(6x+3y=1.890,),(6x+4y=2.180,):}`

`6x+3y-6x-4y=1.890-2.180`

`-y=-290`

`color(red)(y=290)`


`6x+4*290=2.180`

`6x=1.020`

`color(red)(x=170)`
0