Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Arány

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Egy 28 fős osztályban az angol nyelvet 2 csoportban tanítják.Hány tanuló jár az egyes csoportokba, ha a létszámuk aránya 3 : 4?
:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`28/(3+4)=4`

egyik csoport: `3*4=12`

másik csoport: `4*4=16`
1