Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 6

Főoldal » Középiskola » Matematika
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`"Testtömeg"=(3.100+4.400+4.200+4.400+3.600+4.800)/6=color(red)(4.083,33 \ g)`


`"Testhossz"=(48+57+57+58+54+58)/6=color(red)(55,33 \ cm)`


`"Fejkörfogat"=(34+39+37+38+36+38)/6=color(red)(37 \ cm)`



b.)
`color(red)("Gyöngyvér)`
0