Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
296
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`10+12+7+12+12=color(red)(53 \ db)`


b.)
`9+8+11+13+9=color(red)(50 \ db)`


c.)
`12+13-12-8=color(red)(5 \ db)`


d.)
`color(red)("kedden")`


e.)
`color(red)("szerdán")`
0