Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
301
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Össze kell adni, a többi százalékot, és azt kivonni a százból, így megkapjuk, hogy mennyi a kerékpárosok százaléka.
5%+35%+25%+20%=85% 100%-85%= 15%
tudjuk, hogy a 100% az 480, ezért a kerékpárosok százalékával kell a 480-at megszorozni
48* 0,15= 72
72 diák jár kerékpárral iskolába.
Remélem érthetően írtam le. :)
1