Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
335
Péter könyvet olvas, elolvasta a könyv 1/3-át és még 5oldalt maradt 79 oldal. Hány oldalas a könyv?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Légyszi nagyon fontoos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x:` oldalak száma

`1/3x+5+79=x`

`84=2/3x`

`x=126`

126 oldalas a könyv.
0