Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kominatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Hányféleképpen osztható szét 7 ezer forint jutalom 3 dolgozó között,ha mindegyik dolgozó ezerrel osztható összegű jutalmat kaphat, de a 0 Ft jutalom is megengedett?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ismétléses kombináció

`k=7`
`n=3`

`((3+7-1), (7))=((9), (7))=36`
0