Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
Hányféleképpen rakhatunk be 6 levelet 13 rekeszbe, ha a levelek között nem teszünk különbségetes és egy rekeszbe több levelet is teszünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ismétléses kombináció

`n=13`

`k=6`

`((13+6-1), (6))=((18), (6))=18564`
-1