Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sajna nem tudjuk a megoldát már ha van ennek a feladatnak.

Főoldal » Középiskola » Matematika
331
Tehát a feladat. Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni és minden lépést leírnátok.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`5,6^2=2^2+2,5^2-2*2*2,5`

`31,36=4+6,25-10`

`31,36=0,25`

Az egyenletnek nincs megoldása hiszen a két oldal nem egyenlő.


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1