Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csak a megoldas kell

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Sos kerlek segits most 17:50
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Feltételek: `x ge -34` és `x ge 6`.
`2(x+34)=(x-6)^2`
Gondolom tudsz másodfokú egyenletet megoldani, amelynek
megoldásai az `x_1=16` és `x_2=-2`.
De a feladat megoldásának csak az `x=16` jöhet szóba.

Módosítva: 3 éve
0