Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egészítsd ki a következő egyenlőségeket

Főoldal » Általános iskola » Matematika
972
Hogyan kéne át váltanom ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
1 m² = 100 dm² = 10000 cm² = 1000000 mm²

b,
4,5 m² = 450 dm² = 45000 cm² = 4500000 mm²

c,
0,35 km² = 35 ha = 350000 m² = 3,5 * 10⁵ m²
1