Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos!

Főoldal » Középiskola » Matematika
329
A turista 4,8 km/h sebességgel mozog.milyen utat tesz meg 2.4 óra alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az út meghatározásához a sebességet (4,8 km/h) és az időtartamot (2,4 óra) kell szorozni egymással, hogy megkapjuk a megtett távolságot.

Sebesség = Távolság / Idő

Távolság = Sebesség * Idő

Távolság = 4,8 km/h * 2,4 óra

Távolság = 11,52 km

Tehát a turista 2,4 óra alatt 11,52 km-t tesz meg.
Módosítva: 3 éve
0