Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sebesség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
408
Mekkora a sebessége a egy autónak mely 180 km-t tesz meg 2 óra alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
v=s/t
v=180 km/2 h
v=90 km/h

90 km/h a sebessége.
Módosítva: 3 éve
0