Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíteni valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
A csatolt képről az 5. feladatnál akadtunk el tesómmal
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"Átlag"=(3*18+8*19+20*7+3*21+3*22+1*23)/(3+8+7+3+3+1)=color(red)(19,92 \ kg)`

`"Módusz":color(red)(19)`

`"Medián":color(red)(20)`

`"Terjedelem":23-18=color(red)(5)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0