Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sázalék számítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Hány éves Lázár, ha két évvel ezelőtti életkora 75%-a annak, amennyi két év múlva lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x-2=(x+2)*0,75`

`x-2=0,75x+1,5`

`0,25x=3,5`

`color(red)(x=14)`
0