Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvèny èrtèktáblázat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Sziasztok! Azt szeretnèm megkèrdezni, hogy ezeknèl a feladatoknál az x èrtèket hogyan tudom kiszámolni ha a y èrtèk meg van adva?
Csatoltam a kèpet!
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mutatom:

`-3x+2=-3`

`-3x=-5`

`x=5/3`


`-3x+2=0`

`-3x=-2`

`x=2/3`


`-3x+2=1`

`-3x=-1`

`x=1/3`
0