Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
327
Téglalap alakú kert oldalai 36m és 83m. Mekkora területre véleményezhetünk,ha 90 négyzetméter fűvel vetettek be?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`T=36*83=2988` `m^2`

`2988-90=color(red)(2898)` `color(red)(m^2)`
0