Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A körlap területe

Főoldal » Általános iskola » Matematika
503
r =3cm.............. d, C, S-?
r =6cm............... d, C, S-?
r =4cm.............. d,C,S-?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A d, C, S mit jelent?
0