Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Hány háromjegyű szám készíthető az 1, 3, 5, 7, 9 számjegyekből, ha egy számjegyet többször is felhasználhatunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
5³=125
0

`V_5^(3,i)=5^3=color(red)(125)`
0

Mi a baj a válaszommal?
1